Naša ponudba zajema


Tukaj najdete skoraj vso ponudbo, katero ponujamo v naših prostorih, z klikom na naroči se na servis boste preusmerjeni na stran za naročanje, na kateri se lahko spletno naročite na servis vašega vozila, ali pa samo na pregled.
oil-change

  Hitri servis že od 50.00€ naprej  

Hitri servis

Redno vzdrževanje vozila ogromno pripomore k dolgi življenski dobiu vozila. Pri dizeljskih motorjih je priporočljiv interval 20.000km pr bencijskih motorjih pa 15.000km. V naši delavnici poskrbimo za menjavo olja, filtra olja, filtra zraka motorja, filter kabine (mikrofilter) in filter goriva. Filter olja menjamo na vsak interval, filter zraka motorja ter filter kabine menjamo vsak 2-3 interval. filter goriva pa vsak 4. interval. Po vsaki mejavi filtra goriva, v sistem natočimo aditiv za čiščenje injektorjev in kompletnega sistema goriva. Vgrajujemo le vrhunki material priznanih proizvajalcev kot sta MAHLE in COOPER FIAM

Naroči se na servis
service1-2-2

Vzdrževanje Podvozja

Na podvozju vozila je ogromno ključnih delov kateri so zelo pomembni za varno in udobno vožnjo, brez pokanja in tresenja. V naših prostorih popravljamo ter zamenjamo vse ključne rezervne dele, kot so: Vzmeti, amortizerji, razna gumijasta vležajenja podvozja, roke, vilice, končniki. Na vozilo zmontiramo samo preverjeno kakovostne rezervne dele, kot so Meyle, TRW, Sachs, LEMFÖRDER, Triscan,... kakovost rezervnih delov prilagajamo na starost vozila, oziroma na željo stranke.

Naroči se na servis
IMG_3579

  Premontaža in centriranje že od 20.00€ naprej  

Vulkanizerstvo

Menjamo, centriramo, montiramo, vijačimo, popravljhamo vse vrste pnevmatik. Pri nas lahko tudi pnevmatrike ali platišča kupite. Izkušnje imamo tudi na področju TPMS ventilov, se pravi senzorjev tlaka pnevmatik. Strokovno zmontiramo pnevmatike ter ventile, ter sprogramiramo, tako da vozilo prepozna ventile. Opravimo tudi testno vožnjo. da se vozilo uskladi na nove senzorje.

Če vas preseneti prazna pnevmatika, smo pravi naslov za vas. Vašo pnevmatiko bomo zakrpali ter preverili tesnos.

Naroči se na servis
Ravnalna miza

Kleparska in ličarska popravila

Ali ste imeli prometno nesreči? ALi imate poškodovano vozilo od parkirišča? Imate razbito luč? ALi ste zadeli z ogledalom ob količek? Pri nas vse to popravljamo in spravimo vozilo v prvotni izgled. Če imate vozilo zavarovano, bo tako popravilo brezplačno. Namesto vas uredimo vso dokumentacijo, vi samo izpolnete poročilo o prometni nesreči, ostalo uredimo mi. S pričetkom del začnemo takoj po cenitvi vozia, popravilo traja v povprečju 5 delovnih dni  (odvisno od obsežnosti poškodbe), za čas popravila vam pripada nadomestno vozilo.

Popravljamo tudi če je vozilo prerjavelo, menjamo pragove obrobe , naredimo zaščito podvozja ter ličarsko popravomo.

Naroči se na servis

Polnjenje in popravilo klime

Smo pooblaščen servis za vzdrževanje in popravilo klimatskih naprav na vseh vozilih. Imamo dolgoletne izkušnje na tem področju. Menjamo kompresorje, hladilnike, cevi, izparilnike in vse kar je potrebno za optimalno delovanje klime v vozilu. Polnimo aktualen plin R134A kateri je v vozilih do letnika 2015, od tega datuma naprej imajo vozila plin R12344YF, za katerega je potrebno imeti kompatibileo napravo za polnjenje. Lastimo si najsodobnejša avtomatska stroja za oba plina, polnjenje poteka povsem avtomatsko. Tesnost sistema testiramo z tehnologijo dušika kateri je najbol zanesliv test za kontrolo tesnosti.

Naroči se na servis
IMG_9669

Menjava stekel

Imamo dolgoletne izkušnje za menjavo vseh stekel na vozilu. Menjamo vetrobranska stekla, stranska in stekla na pokrovu prtljage. če imate na vetrobranskem steklu manjšo razpoko, bo ta ob spremembi nagle temperature počilo, zato je potrebno biti pozoren, da pravočasno zamenjate steklo, da ni kasnejših nevšečnosti.V kolikor imate zavarovana stekla na vozilu, bo menjava brezplačna. Pri nas uredimo vso dokumentacijo, vi samo izpolnete zapisnik mi uredimo vs potrebno ter zamenjamo steklo.

Vgrajujemo samo kvalitetna stekla originalne kakovosti.

Naroči se na servis
glavni-servis

Menjava zobatega jermena

Ali ste vedeli, da je potrebno pri avtomobilskih motorjih z jermenskim pogonom zamenjati jermen, pri določenih kilometrig oz. po določenem času? V primeru, da se jermen strga, so poškodbe lahko zelo velike in posledično stroški.  Pri nas menjamo zobate jermene in vodne črpalke. Ta poseg zahteva določeno znanje ter izkušnje, imeti je treba tudi namensko orodje za menjavo. V našem podjetju menjamo zobate jermene skupaj z vodno črpalko in vsemi drobnimi napenjalci ter preusmeritveni valji. Vgrajujemo samo kvalitetne rezervne dele kot so CONTINENTAL CTAM, INA, BOSCH, SKF, SNR,...

Naroči se na servis
avtovleka-24ur

Avtovleka in pomoč na cesti 24ur

V ponudbi imamo tudi asistenčno službo za prevoz vozil ter pomoč na cesti. Če ste imeli prometno nesrečo ali imate vozilo v okvari smo pravi naslov  za vas. Pridemo po vaše vozilo ter ga odpeljemo do željenega cilja ali pa v našo delavnico. Na terenu menjamo akumulatorje, katere imamo vedno na zalogi, poškodovane gume, ki jih lahko v naši delavnici popravimo, dostavimo gorivo in kakršnokoli drugo nevšečnost, ki vas doleti na cesti.

Naroči se na servis
pranje vozil

Pranje vozil

Vaše vozilo tudi operemo z nabolšimi čistili kateri ne poškodujejo laka, barvo pa povrnejo v prvotno stanje. Vozila peremo v dveh ali treh fazah, odvisno od intenzivnosti umazanije. Najprej na vozilo nanesemo peno, da se umazanija zmehča, potem vozilo speremo, če ni čistilo raztopilo vse umazanije, postopek ponovimo z močnejšim čistilom in ga ročno skrtačimo, nato sledi ponovno spiranje, na koncu še nanesemo vosek in vozilo je nared.

Naroči se na servis
IMG_8545

Avtodiagnostika

Na sodobnejših vozilih, ne moremo zamenjati niti zavor brez da bi vozilo priklopili na diagnostično napravo, zato je potrebno imeti najsodobnejšo avtodiagnostično napravo, katero je potrebno stalno posodabljati, da je uporabna. Iskanje napak nam tako olajša. Lastimo si najsodobnejšo diagnostično napravo vrhunskega proizvajalca TEXA. Diagnostična naprava je univerzalna zato je moč diagnosticirati vsa vozila na trgu.

Naroči se na servis
IMG_0014

Globinsko čiščenje vozil

Notranjost vozila očistimo z najsodobnejšim globinskim sesalcem. Čistimo sedeže, tapete, tepihe. Očistimo lahko tudi usnjene sedeže armaturno ploščo in vse ostale plastične dele v vozilu. Iz vozila odstranimo tudi sedeže, da lahko kar najbolje in kvalitetno očistimo vaše vozilo. Čiščenje ponavadi traje en dan.

Naroči se na servis
unnamed

Priprava vozila na tehnični pregled

Vaše vozilo pripravimo na tehnični pregled, se pravi preverimo ter po potrebi zamenjamo nedelujočo žarnico, preverimo globino profila na gumah, zračnost končnikov, delovanje zavor, kontrola podvozja, ter vse ostalo kar je potrebno da je vaše vozilo brezhibno. Na vašo željo vaše vozilo odpeljemo tudi na tehnični pregled.

Naroči se na servis
menjava sklopk-vstrajnika

Menjava sklopk

Menjamo vse vrste sklopk na osebnih in poltovornih vozilih. Skupaj s sklopko je priporočljivo menjati tudi vstrajnik če je to potrebno ter potisni ležaj. Pri nas lahko tudi predelamo dvomasne vstrajnike na eno maso, se pravi navaden vstrajnik, kar pripomore k nižji ceni materiala. Kvaliteto sklopke prilagodimo starosti vozila, oziroma prisluhnemo želji stranke. Vgrajujemo samo kvaliteten material kot je SACH, LUK, in podobne. Na vgrajen material  in na delo damo tudi garancijo.

Naroči se na servis
menjava-zavor

Menjava zavor

Zavore so ključnega pomena za varno vožnjo, zato je potrebno na vozilo vgraditi kvaliteten materijal. Pri nas lahko zamenjate zavorne ploščice, diske, žice ročne zavore, menjamo zavorno tekočino, menjamo zavorne cevi Ž(kovinske in gibljive), menjamo senzorje za ABS, in vse kar je potrebno, da vas jekleni konjiček varno pripelje na cilj. Vgrajujemo TRW, ATE, BREMBO, TEXTAR, OPTIMAL, ZIMMERMAN, ter ostale vrhunske znamke zavor. Zavore kvalitetno zamenjamo, saj razstavimo ter očistimo vse vitalne dele zavor, očistimo rjo, ter nečistoče, namažemo z bakreno mastjo ter sestavime po navodilih proizvajalca. Na ves vgrajeni material dobite tudi garancijo.

Naroči se na servis
800+
Popravljenih vozil
400+
Zadovoljnih strank
1+
Servisov vsak mesec
9000+
Zamenjanih rezervnih delov

Our Happy Customers

Micheal Bevan

Austim Martin Owner

Know More >
Elise Adams

Tesla Model3 Owner

Know More >
James Mather

Ford Mustang 1969 Owner

Know More >
Emily Johnson

Subaru BRZ Owner

Know More >

Pridruži se našim zadovoljnim strankam

1+