Pozdravljeni v našem spletnem servisu

več kot 30 let izkušenj

Podjetje Avtoservis Rigler ima dolgoletnje izkušnje na področju popravila in serviseranja vseh vrst vozil. Naša začetna dejavnost je bila avtokleparstvo, kasneje smo začeli z manjšimi servisi, sedaj imamo vse na enem mestu.

Srvisiramo vse znamke osebnih in poltovornih vozil

V naši avtoservisni delavnici imamo orodje ter naprave za popravilo vseh vozil, ne glede na znamko in starost. Uporabljamo najsodobnejše orodje za popravilo vozil.

natančna diagnostika vozila je ključ do uspešnega popravila

Za odkrivanje napak uporabljamo diagnostično orodje TEXA priznanega italjanskega proizvajalca diagnostičnih naprav. Skrbimo za stalno usposabljanje mehanikov ter posodabljanje programske opreme, da kar najhitreje najdemo napako na vašem vozilu.

Certifikati ter usposabljanja

Odlikujejo nas številna priznanja, usposabljanja ter certifikati za opravljanje določenega posega v vozilo, kot so naprimer: servisiranje ter popravilo klimatskih naprav, menjava zobatih jermenov, menjava sklopk ter vstrajnikov, pravilna diagnostika okvare podvozja, itd...

vozila popravljamo za vse slovenske zavarovalnice

Ppravilo vozil za vse slovenske zavarovalnice kot so TRIGLAV, GENERALI, SAVA, GRAVE,ERGO in ostale. Pogodbo imamo z zavarovalnico Triglav ter Generali za popravilo, cenitev, ter avtomobilsko asistenco. Opravljemo tudi cenitev vozil. Pri nas lahko izpišete zapisnik, mi pa naredimo vse ostalo namesto vas.

Zakaj Izbrati Nas?

Smo družinsko podjetje, ki se ukvarja z popravilo ter vzdrževanje vozil. Naše podjetje deluje že vse od leta 1990. Trudimo se da naša ponudba zajema parv vse kar vaš avto potrebuje, od pnevmatik, do strehe. Da bo naša storitev ali ponudba izvedena kvalitetno in hitro, imamo vrhunsko usposobljen kader, saj jih nenehno izobražujemo ter šolamo. Uporabljamo samo kvalitetne rezervne dele in ostali vgradnji material ter vrhunsko opremo katero nenehno posodabljamo.


V času popravila vašega vozila vam nudimo nadomestno vozilo.

Sodobna delavnica

Trudimo se da imamo najsodobnejšo opremo in orodje, zato stalno izpopolnjujemo ter sledimo trendom

Usposobljen kader

Skrbimo, da se naše osebje satlno izpopolnjuje in izobražuje. Zato se večkrat letno udeležujemo usposabljanj in izobraževanj

zadovolstvo stranke

Najpomembnejše je, da nas stranka zapusti vedno dobre volje, saj zato poskrbimo ter izvedemo delo tako kot je treba

800+
popravljenih vozil
400+
zadovoljnih strank
1+
servisov vsak mesec
9000+
zamenjanih rezervnih delov

Our Happy Customers

Micheal Bevan

Austim Martin Owner

Know More >
Elise Adams

Tesla Model3 Owner

Know More >
James Mather

Ford Mustang 1969 Owner

Know More >
Emily Johnson

Subaru BRZ Owner

Know More >